.


JosefinHansson

17 februari.

tjenare ;)

okej, nu har jag bestämmt mig. Nu ska jag sluta blogga på ett tag iallafall, för nu känner jag att jag inte hinner med.

Ses om ett tag!

/ JosefinHansson

15 februari.

Ekebo igår! jätte roligt.

Det började med att jag gick in till amanda vid sju för att göra v oss och sen kom ysing vid åtta. Vi körde från amanda vid tjugo i nio och var på ekebo fem i nio :D När klockan var typ halv tio mötte vi "dom underbaraste" alltså sandra, frida olle och julia! Vi dansade och hade trevligt sen åkte man hem vid ett.

Idag vaknade jag vid elva och då stack jag in till amanda och ysing och kollade på film, sen när klockan var halv tre stack jag och ysing för jag skulle äta och hon skulle hem. När jag hade ätit klart kom amanda in och vi spelade GH 3. När vi blev trötta på det så satte vi ooss vid datorn och lyssnade på musik och skrattade en del och nu har hon precis gått. Men nu ska jag sticka till Norrvalla och kolla på när bror spelar träningsmatch!

/ JosefinHansson

13 februari.

FREDAGEN DEN 13DE

Dagens schema:

-Elevensval (fotboll)
-NO
-Lunch
-Spanska
-Matte

Idag på fotbollen var det riktigt jobbigt, hade en timme istället för en halvtimme idag. Så spelade vi två mot två i tre minuter/match  och vila te minuter och så gjorde vi det i en timme. På lunchen fick vi hjärt-plättar och sylt :D
Sen hade vi matte prov idag, det gick väll ganska bra tror jag. Sen stack jag direkt till GH och tränade mina gymnaster. Jag fick veta att jag tränar Erik Walhstedts son (erik, han i HIF). Jag blev hämtad av mor och sen skulle vi hämta mina syskon i Ödåkra. Vi körde sen hem och åt middag. Nu ska jag hjälpa mor och mina syskon att baka. Sen blir det att man kollar på Lets dance.

/ JosefinHansson


12 februari.

Dagens schema:
-EA-tid
-SO
-Idrott
-Lunch
-Musik
-Slöjd
 
Idag var man tvungen att gå på ea-tiden eftersom man har matte prov imorgon och jag beövde lite mer hjälp med vissa tal. På idrotten var vi på GH, skit roligt. Vi hade Tobbe som sån tränare. Sen på lunchen var det spagetti och köttfärssås. Sen snackade jag sarah jessica och anna om djursex och sånt skit, haha. På musiken valde vi en ny låt som vi ska spela in, det blev bubbly med colbie calley (vet inte hur hon stavas). Sen gick jag och anna till slöjden med ett trvligt samtal. Efter slöjden stack jag hem till JulleBulle. Tittade på twilight (för andra gången), sen blev jag bjuden på god mat hemma hos henne. När vi hade ätit skulle vi försöka sätta på hennes dator, men det var skit seg. Segare än min och det går inte. :P

Nu ska jag plugga lite mer matte eftersom det är prov imorgon och jag vill gärna ha MVG på detta provet.

/ JosefinHansson


11 februari.

Dagens schema:
-Klasstid
-Engelska
-Skolans val (simning)
-Lunch
-Matte (dubbel lektion)
-Svenska

Idag var duktig för jag var med på simningen. :D när vi kom tillbaka från badhuset var det jätteintegodmat på skolan. Det var någon fiskgegga med paprika och sånt och potatis som var överkokt så den var jätte mjuk och integod. Jag har fått lära mig att man får inte säga att mat är äckligt så det är därför jag skriver integod. :P Efter lunchen var det dags för matte och vi har prov på fredag så vi gick igenom massa saker och som vanligt fattade jag ingenting. Efter var det NP i svenska, muntligt. Det gick ganska bra :D:D Sen tog jag bussen ner i stan med Anna och sen hem. 

Nu ska jag plugga lite matte och sen ska jag träna mina gymnaster på petri mellan sex och åtta.

/ JosefinHansson  

10 februari.

Dagen började med fotboll i skolan, sen frukost. På svenskan var det NP muntligt, men jag och den gruppen jag ska vara i ska göra det imorgon istället. Sen var det lunch och sen bild. På bilden flummade jag lite med det gick bra endå. På SOn blev jag dumförklarad typ 1000000000 ggr. Vet igentligen inte värför, menmen. sen cyklade jag hem och nu sitter jag och jag plugga på matteprovet, som vi skulle haft imorgon men det blev flyttat till på fredag.

/ JosefinHansson

9 februari.

Fösta inlägget på länge.
Spanska prov idag, gick väll bra, hoppas att jag får iallafall VG annars blir jag ledsen. Tog bussen till GH efter skolan, när jag satt där på bussen så kom Patrik, vi snackade lite, sen gick vi av på Ättekulla och jag gick till GH. Idag var det träning till Vårklassen som är den 7 mars. Mina gymnaster var lite yr idag men skit samma. 
Nu sitter jag och tittar på "my super sweet 16" som snart är slut. Så nu är det snart CSI :D

/ JosefinHansson 

RSS 2.0